zpět na blog

Představení automechanika

Jmenuji se Matěj Horňák

a budu Vás provázet útrapami, které svět ojetých aut přináší. Ve své práci se snažím pro své klienty najít vždy nejoptimálnější cestu, jak se vyhnout všem možným nástrahám, které na ně při nákupu jejich čtyřkolových miláčků číhají. S ledasčím už jsem se setkal a moc už mě toho nepřekvapí. Pro portál Bez-bazaru.cz se tak budu snažit vysvětlovat, co všechno může běžného zákazníka při procesu koupi auta potkat a hlavně, na co by si měli dát pozor!  

Proč jsem se rozhodl spolupracovat s portálem bez-bazaru.cz?

Moc se mi líbí myšlenka, se kterou kluci do on-line světa vstoupili. Co Vám budu povídat, každý den hledám svým klientům na tradičních českých portálech desítky aut a bohužel jsou portály přeplněny tzv. volavkami - fiktivními inzeráty od velkých autobazarů - díky kterým lidé nabývají pocitu, že skvělá auta s úžasnou výbavou se dají sehnat levně. Přitom se jedná pouze o marketingový tah a velký podvod na Vás. Navíc na webu bez-bazaru je mnoho inzerátu od koncových klientů, ti zde mají možnost auto nejen vložit, ale také využít profesionálního mytí a focení jako jedny z mnoha služeb tohohle prodejního portálu a tak zvýšit pravděpodobnost úspěšného prodeje. Takže v tomhle kluky z bez-bazaru určitě rád podpořím, protože portál, kde se nabízí auta pouze od spolehlivých prodejců a koncových klientů prostě chybí.

A další důvod proč jsem se rozhodl pro spolupráci s bez-bazaru?

Dávají mi volnost v tom, co budu psát, nemusím si brát servítky a navíc můžu být absolutně nestranný. To je pro mě jako pro člověka, který se pohybuje již mnoho let v automobilovém průmyslu, a který našel a prověřil stovky aut pro své klienty, velmi důležité a můžu díky tomu s naprostým klidem hovořit o zkušenostech, které jsem během své práce nasbíral.

Slibuji Vám, že ať už články nebo videa se mnou Vás budou bavit a hlavně budou sloužit jako návod, abyste se při koupi, prodeji, nebo např. opravě rozhodli správně.

 

S pozdravem, Váš Matěj Horňák